Eron syy selvisi – 90 Päivää morsiamena -parin nuorikko eksyi vieraaseen sänkyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin 90 Päivää morsiamena -televisiosarjassa esiintyneen parin, Mark ja Nikki Shoemakerin, hakeneen avioeroa. He olivat naimisissa hieman yli kuusi vuotta. Nyt eron syy on selvinnyt.

Avioeropapereiden mukaan Mark Shoemaker syyttää 39 vuotta nuorempaa rakastaan uskottomuudesta. In Touch Weekly sai avioerohakemuksen käsiinsä ja siinä lukee eron syynä aviorikos. Toisin sanoen nuori Nikki on ajautunut avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen, jossa on harrastettu myös seksiä.

Avioeroa hakenut 64-vuotias Mark Shoemaker ilmoitti hakemuksessaan, että avioeron suhteen ei ole paljon sovittavaa. Eroa haetaan yhteisymmärryksessä. Hakemuksessa lukee: ”Olemme puolisoni kanssa allekirjoittaneet kirjallisen sovintosopimuksen, joka ratkaisee kaikki elatusapuun liittyvät ongelmat”.

Vuonna 2015 arjassa esiintyessään Mark oli 58-vuotias ja Nikki vasta 19 vuotta vanha. Nikki on kotoisin Filippiineiltä Cebusta. Tiedossa ei ole, jääkö Nikki Yhdysvaltoihin vai muuttaako hän takaisin kotimaahansa.