Sointu Borg asian ytimessä: ”Tässä minä taas heruttamassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä, julkkiskaunotar ja realitytähti Sointu Borg nousi taannoin Diili-ohjelman voittajaksi ja sittemmin häntä on viety vauhdilla uusiin bisneksiin ja haastatteluihin. Kurvikas kaunotar on aiheuttanut keskustelua myös rohkealla pukeutumisellaan, jota hän on itsekin kommentoinut aktiivisesti. Nyt Sointu kommentoi asiaa sosiaalisessa mediassa ja antaa hieman esimakua tulevasta kirjastaan.

– Yleensä pöytään lätkäistään uskottavuus-kortti. Naisilla kun uskottavuus ja pukeutumisen siveystaso kulkevat jostain syystä käsi kädessä. Sopiva hameen pituus ja kaula-aukon kohtuullisuus ovat olleet naispukeutumisen ikuisia keskustelunaiheita. Vastavalmistunut ekonomi-mies ei työhaastatteluun suunnatessaan jännitä, korostavatko housut liialti tämän treenattua takalistoa, Sointu kirjoittaa.– Anyway. Tässä minä taas heruttamassa. Sain tulevaan kirjaani juuri mielettömän haastateltavan! ”Hurraa, olen huora” luvusta tulee eritysen mehukas.⁣ Luvussa tulen avaamaan, miksi luovutin oman Madonna-marssini suhteen jo lukioikäisenä, hän jatkaa.