Karita Mattila estottomana somessa – härski päivitys hitiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulaja Karita Mattila on yksi maailman tunnetuimmista suomalaisista. Mattila on herkullisen arvokkaaseen ikään kypsynyt ja oman arvonsa tietävä nainen, joka asuu parhaillaan Yhdysvaltojen Floridassa. Hän haaveilee upeasta sänkykumppanista estottomasti.

– En halua ”karvaista otusta”. Unelmoin sileästä ihosta vatsaani vasten, liukkaasta kielestä jalkojeni välissä. Lämpimistä sormista. Uteliaista. Halukkaista, Mattila kirjoittaa rohkeasti ja jatkoi tämän jälkeen roisia päiväunelmaansa vieläkin kuvailevammin.

Laulajatar on aiemmin kertonut, että ei ole valmis jakamaan miestään kenenkään kanssa. Hän haluaa miehen kokonaan. Kaikki eivät ole mielissään Twitterissä seksiunelmistaan kertovan naisen kirjoituksista.

– Kannattaisiko palkata joku SoMe ammattilainen Karita, joka kertoo missä foorumissa tällaisen jakaminen on sopivaa, se ei ole Twitter ja ajankohta on päin p€&+4ä. Puuttuu kyllä täysin sosiaalinen älykkyys. Pitääkö kaikkien tietää sinun fantasiat?, Marion Melnik kysyy ynseänä.

Vastaamme nyt Staran toimituksessa tekemämme äänestyksen perusteella: Karita Mattilan ei kannata palkata ammattilaisia tuottamaan keinotekoista, pinnallista ja tylsää sisältöä sosiaaliseen mediaan. Hän on paras aitona ja omana itsenään muita mielistelemättä ja jokainen maailman ajankohta on sopiva päiväunelmille. Paheksunnan tunne tai mielensä pahoittaminen toisen hekumasta on jokaisen lukijan oma, henkilökohtainen kokemus, eikä siis yleinen mielipide.