Elizabeth Hurley alastomana uima-altaalla – ystävän muistoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa vähäpukeisiakaan kuvia. Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan.

Nyt Hurley on julkaissut alastonkuvansa sosiaalisessa mediassa osoittaakseen kunnioitusta edesmenneelle huippukuvaaja Patrick Demarchelierille, joka menehtyi 31. maaliskuuta. Demarchelier kuvasi pitkällä urallaan lukemattomia maailman kärkipään supermalleja ja julkkiksia.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.