Kanye West hakee apua ongelmiinsa – pitää taukoa julkisuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime kuukausien ajan kohua mediassa herättänyt Kanye ”Ye” West on ilmoittanut ex-vaimolleen ja lastensa äidille Kim Kardashianille, että aikoo hakea apua ongelmiinsa. Mies on päättänyt lopettaa sosiaalisessa mediassa kommentoimisen ja aikoo pysyä poissa julkisuudesta.

– Kanye kertoi Kimille heidän lastensa vuoksi, ettei hän tee julkisia esiintymisiä tai kirjoita kärkkäitä sosiaalisen median lausuntoja. Hän menee jonnekin parantuakseen, Entertainment Tonight uutisoi.

Tiedossa ei ole, hakeeko Kanye apua hoitolaitoksesta vai saako hän helpotusta muusta ratkaisusta.

– Tällä hetkellä Ye on sitoutunut terveeseen yhteisvanhemmuussuhteeseen Kimin kanssa ja keskittyy heidän kauniiden lastensa kasvattamiseen, Kanye Westin edustaja on tiedottanut.