Tyttöbändin kaunotar Myleene Klass uimapuvussa synttäreillä – yhä todellinen hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöbändi Hear’Sayn riveistä aikoinaan julkisuuteen noussut Myleene Klass tunnetaan kotimaassaan Iso-Britanniassa musiikkiuransa lisäksi myös esimerkiksi televisiojuontajana. Hän on viettänyt muutaman viime vuoden ajan hiljaiseloa pintajulkisuudesta, mutta jakaa seuraajilleen edelleen tyylikkäitä kuvia.

Nyt Myleene on juhlinut näyttävästi synttäreitään huvijahdilla Dubaissa. Perheen reissuun mahtui huvijahdin lisäksi runsaasti myös rantaelämää ja vesipuistossa käyminen.

Myleene Klass kuului Popstar-sarjassa alkunsa saaneeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Yhtyeen hajoittua vuonna 2003 hän aloitti soolouran. Sittemmin tähti on muun muassa toiminut televisiojuontajana ja julkaissut oman treenivideonsa. Hän osallistui jokunen vuosi sitten myös suosittuun Olen julkkis -realityohjelmaan.