No Doubtin basistin stalkkeri uskoo edesmenneen Heath Ledgerin asuvan tämän luona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni kuuluisuus on joutunut häiriköinnin kohteeksi, eikä No Doubt -yhtyeen basisti Tony Kanal ole poikkeus. Muusikon kotona luvatta vierailleen henkilön motiivit ovat kuitenkin hieman toisenlaiset, kuin monissa vastaavissa tapauksissa.

Tony Kanal haki oikeudessa väkiaikaista lähestymiskieltoa George Leonardopoulos -nimiselle miehelle. Kanalin mukaan Leonardopoulos on häiriköinyt hänen perhettään useita kertoja luvattomien vierailujen muodossa. Mies on muun muassa kiivennyt aidan yli Kanalin kodin tontille.

Kanalin kodin omisti aikoinaan vuonna 2008 kuollut näyttelijä Heath Ledger. Leonardopoulous uskoo Ledgerin olevan edelleen elossa ja asuvan vanhassa kodissaan. Leonardopoulous väittää myös itse asuneensa samaisessa talossa.

TMZ-sivuston mukaan mies on muun muassa vaatinut päästä Kanalin kodin autotalliin herättääkseen Ledgerin. Basistin mukaan Leonardopoulous on myös uhkaillut häntä ja kantanut mukanaan puukkoa. Oikeuden myöntämän lähestymiskiellon myötä miehen täytyy pysytellä vähintään 90 metrin päässä Kanalin perheestä ja tämän kodista.