Huvipuiston uusi vetonaula hämmästyttää – maailman suurin pääsiäismuna

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjan Barcelonassa sijaitseva PortAventura World on saanut ajankohtaan sopivan vetonaulan. Puistossa on esillä maailman suurin koskaan valmistettu pääsiäismuna.

Jättimäisen pääsiäismunan korkeus on lähes 16 metriä ja halkaisija 10,65 metriä. Väitteet maailman suurimmasta munasta eivät ole pelkkää mainospuhetta, sillä Guinnessin ennätystenkirja on vahvistanut asian. Kyseessä ei tosin ole syötävä suklaamuna.

PortAventura World on espanjan suurin teemapuisto. Perinteisen huvipuistopuolen lisäksi alueeseen kuuluu karibialaistyyliseksi kuvailtu vesipuisto ja Ferrari-teemapuisto Ferrari Land.

Monien muiden turistikohteiden tavoin PortAventura World koki kovia korona-aikana. Huvipuiston tiedotteen mukaan tavoitteena kuitenkin on, että vuoden 2019 kävijäennätys rikotaan tänä vuonna. Puistoon odotetaan vuonna 2022 jopa 5,3 miljoonaa kävijää.