Stranger Thingsin neljännen kauden traileri julkaistiin – alkaa toukokuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suosittu Stranger Things -sarja jatkuu tänä vuonna neljännen ja toiseksi viimeisen tuotantokautensa merkeissä. Sarjan häämöttävä loppu heijastuu jo tulevan kauden tuoreessa trailerissa.

Stranger Thingsin neljännellä kaudella sarjan ydinryhmä on hajonnut nuorten aloittaessa high schoolin. Eleven ja Will ovat muuttaneet Kaliforniaan, ja poliisipäällikkö Jim Hopper on puolestaan joutunut vangiksi salaiseen venäläistukikohtaan. Kaiken lisäksi maailmaa uhkaa jälleen uusi yliluonnollinen uhka.

Journey-yhtyeen kasarihitti Separate Waysin säestämässä trailerissa saadaan esimakua muun muassa sarjan uudesta pahiksesta. Stranger Thingsin neljännen kauden ensimmäinen puolisko ilmestyy Netflixin valikoimiin 27. toukokuuta ja loput jaksot 1. heinäkuuta.