Turkuun kesäksi jättimäinen terassikeskittymä – avataan toukokuussa

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monissa Suomen isommissa kaupungeissa päästään viettämään kesällä aikaa toreille nousevilla suurterasseilla. Niin myös Turussa, jossa Tuomiokirkkotori muuttuu terassiksi kolmatta kertaa.

Kirkkopuiston terassi avataan 13. toukokuuta, ja se on avoinna 14. elokuuta saakka. Tarjolla on niin katuruokaa, olutta, viiniä ja kesäkahviloiden antimia. Terassialue kattaa paitsi Tuomiokirkkotorin, myös Tuomiokirkkopuiston.

Alueella järjestetään kesän aikana myös lukuisia tapahtumia. Tiedossa on muun muassa ilmaisia jazz-konsertteja, Viinipuisto-festivaalit kesäkuussa ja Turku Craft Beer Park -oluttapahtuma heinäkuussa. Jättiterassi on auki maanantaista torstaihin 10-22, perjantaisin ja lauantaisin 10-23 ja sunnuntaisin 10-21.