Jessica Edströmin pakarat kisailivat huomiosta auringonlaskun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo jo 290 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Nyt Jessica on suunnannut lomailemaan Kyproksen saarelle Välimerelle, jossa hänet kuvattiin upealle somevideolle poseeraamassa niukoissa biksuissa auringonlaskua katsellen. Edström pahoittelee julkaisunsa yhteydessä sitä, että peitti auringonlaskun näkyvistä, mutta se tuskin häiritsee kovinkaan montaa hänen seuraajaansa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.