Hipsu-koiran harrastus ihastuttaa – etsii kadonneita jääkiekkoja lumesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaisten esineiden etsiminen ja noutaminen on monilla koirilla verissä. Niin myös Savonlinnassa asuvalla Hipsulla. Se on kuluneena talvena erikoistunut omistajansa hämmästykseksi nimenomaan jääkiekkojen etsimiseen, ja töitä on riittänyt.

Sileäkarvainennoutaja Hipsu säntää jääkiekon haistaessaan hankeen ja alkaa kaivaa määrätietoisesti lunta, kunnes urheiluväline on löytynyt. Hipsun Instagram-tilillä paljastettiin, että sekä Hipsun löytämä ensimmäinen jääkiekko että sadas kiekko on otettu jo muistoksi saavutuksista. Intohimo kiekkoja kohtaan alkoi tänä talvena.

Sileäkarvainennoutaja jalostettiin aikoinaan englannissa pienen riistan kuten lintujen noutamiseen. Hipsun omistaja Satu Pöllölä kertoo MTV Uutisille, etteivät linnut kuitenkaan ole koskaan kiinnostaneet hänen lemmikkiään. Pallot ja kiekot ovat sen sijaan Hipsulle lähes pakkomielle.