Kissalla on neljä korvaa – lemmikistä tuli nyt somejulkkis

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Midas-kissassa on epätavallinen piirre, joka erottaa sen useimmista lajikumppaneistaan. Lemmikillä on nimittäin yhteensä neljä korvaa. Erityispiirteensä ansiosta vasta neljän kuukauden ikäisestä lemmikistä on tullut jo rakastettu sometähti.

Kulkukissan poikasena Turkissa syntynyt Midas sai kodin Canis Dosemecilta, jolla oli jo ennestään kaksi labradorinnoutajaa. Dosemec kuvailee kissanpentua Daily Mail -lehdelle leikkisäksi ja ihmisläheiseksi lemmikiksi, joka lajilleen tyypillisesti nukkuu päivät ja valvoo yöt. Midas tulee myös hyvin toimeen perheensä koirien kanssa.

Midaksen erikoinen ulkonäkö johtuu harvinaisesta geneettisestä mutaatiosta. Ylimääräisten korvien lisäksi huomiota herättää kissan vatsan turkissa oleva sydämenmuotoinen valkoinen kuvio. Midaksella on ikioma Instagram-sivu, jota seuraa jo yli 38 000 ihmistä eri puolilta maailmaa.