Muistatko Shakiran? Näin upea kaunotar hän on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen laulaja-lauluntekijä Shakira oli parikymmentä vuotta sitten yksi maailman suosituimmista artisteista, ja hänen hittinsä menestyivät upeasti hittilistoilla. Viime vuosina häntä ei ole enää listoilla nähty, mutta kuvankaunis poptähti on yhä aktiivinen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Nyt Shakira poseeraa someseuraajilleen tyylikkäässä violetissa asussa.

Taannoin Shakira kertoi joutuneensa odottamattomaan tilanteeseen Espanjassa. Poptähden ja hänen 8-vuotiaan Milan-poikansa yllätti lauma villisikoja. Shakira kertoi olleensa kävelyllä Barcelonassa sijaitsevassa puistossa, kun villisiat hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Tähden mukaan eläimet veivät hänen älypuhelimen sisältäneen käsilaukkunsa metsään tuhoten sen täysin.

BBC:n mukaan Shakiran tapaus ei ole ainoa laatuaan. Katalaanin alueella elää villisikoja, jotka eivät juurikaan karttele ihmisiä. Pelkästään vuonna 2016 Espanjan poliisi sai yhteensä yli 1 100 hälytystä villisioista, jotka olivat hyökänneet koirien kimppuun, varastaneet kissojen ruokia, tukkineet liikennettä ja juosseet autoja kohti.