Stephen King järkyttää jälleen – tällä kertaa reseptillään

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirjailija Stephen King on järkyttänyt lukijoita vuosikymmenten ajan kauhuromaaneillaan, kuten Uinu, uinu lemmikkini, Se ja Hohto. Nyt King on herättänyt kauhun tunnetta hieman toisenlaisella tavalla, somessa jakamansa reseptin ansiosta.

– Päivällinen: Hanki ruokakaupasta hyvä lohifilee, ei liian suurta. Lisää oliiviöljyä ja sitruunamehua. Kääri kosteaan talouspaperiin. Lämmitä mikroaaltouunissa noin kolme minuuttia. Syö se. Halutessasi lisää salaattia, King twiittasi.

Ajatus lohifileen valmistamisesta mikroaaltouunissa sai erityisesti kulinaristien veret seisahtamaan. Twiitti keräsikin reaktioita, joissa reseptiä kuvailtiin loistavaksi kauhutarinaksi.

– Hänen tähän asti karmivin työnsä, kirjoitti eräskin Twitter-käyttäjä.

– Ei edes ripausta suolaa! Olet todellakin loistava kauhukirjailija, sivalsi toinen.