Bussikuskin maalaisjärki saattoi pelastaa perheen hengen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen 18-vuotias linja-autonkuljettaja Kyle Caswell oli lopettelemassa työvuoroaan Swindonin alueella, kun hänen ajoneuvonsa luokse juoksi entistä kumppaniaan paennut nainen kolmen lapsen kanssa. Bussikuski teki sen, mitä kaikki terveellä järjellä ja tunneälyllä varustetut ihmiset olisivat tehneet. Hän vei perheen turvaan.

BBC:n mukaan nainen kertoi Kyle Caswellille yrittäneensä pysyä piilossa väkivaltaiselta ex-kumppaniltaan. Naisen mukaan mies oli lähellä ja etsi häntä. Caswell sai esimieheltään luvan viedä heidät turvallisempaan paikkaan kaupungin toiselle puolelle, ja yhtiö on kertonut olevansa ylpeä suoraselkäisen työntekijänsä päätöksestä.

Syvästi järkyttyneessä mielentilassa ollut nainen istui lastensa kanssa bussin kyytiin. Vaikka kuljettaja oli menossa varikolle, poikkesi hän reitiltä saattaakseen perheen turvaan. Hän saattoi pelastaa naisen ja lasten hengen. Ehkäpä maailmassa on vielä aidosti toisistaan välittäviä ihmisiä.