HK vetää myynnistä lihapyörykät ja muusi -valmisaterioita – voi aiheuttaa ongelmia allergikoille

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HKScan Finland on ilmoittanut vetävänsä pois myynnistä HK Lihapyörykät ja muusi -valmisaterioita. Takaisinvedon syynä on virheellinen pakkausmerkintä, joka voi aiheuttaa ongelmia allergikoille.

Valmisaterioiden valmistuksessa on käytetty sinappia, mutta ainesosasta ei ole merkintää pakkauksessa. HK:n mukaan tuotteet ovat muuten laadultaan moitteettomia. Ne eivät aiheuta haittaa henkilöille, joilla ei ole yliherkkyyttä sinapille.

Virhe koskee 300 gramman pakkauksissa myydyn HK Lihapyörykät ja muusi -tuotteen kaikkia tuote-eriä. Pakkauksen EAN-koodi on 6409100073602 ja tuotenumero 7360. Virheellisen tuotteen voi palauttaa siihen myymälään, josta tuote on ostettu.