70’s Show -tähdet palaavat rooleihinsa uudessa sarjassa – yhtä lukuunottamatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu komediasarja 70’s Show saa jatkoa. That 90’s Show -niminen sarja sijoittuu nimensä mukaisesti 1990-luvulle, eli aikaan 20 vuotta alkuperäisen sarjan jälkeen. Parhaillaan tuotannossa oleva sarja nähdään lähivuosina Netflixissä.

Kaikki 70’s Show -tähdet tullaan näkemään uudessa sarjassa yhtä lukuunottamatta. Sarjassa vierailevat Variety-lehden mukaan Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis ja Wilmer Valderrama. Hydeä näytellyt Danny Masterson ei sen sijaan ole mukana, sillä häntä syytetään useista raiskauksista.

Vuoteen 1995 sijoittuvassa That 90’s Show -sarjassa seurataan Ericin ja Donnan tytärtä Leia Formania, joka viettää kesää isovanhempiensa luona. Hän tutustuu kesän aikana Wisconsinin Point Placen uuteen nuoreen sukupolveen. Leian isovanhempien, Redin ja Kitty Formanin rooleihin palaavat 70’s Show’sta tutut Kurtwood Smith ja Debra Jo Rupp.