Demi Rosen bileasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Barbie-tyylisesti viime aikoina poseerannut Demi on nyt esitellyt länkkärityylisen bileasunsa, jossa ylävartaloa peittivät vain biksujen yläosat ja alaosa taas paljasti hänen pakaransa. Vastaavia asuvalintoja tuskin Suomessa tulevana kesänä nähdään.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.