Amber Heard erotti PR-tiiminsä – saanut liikaa negatiivista huomiota

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard palkkasi itselleen kovanimisen PR-tiimin alkuvuodesta vastaamaan hänen maineestaan Johnny Deppin kunnianloukkausjutun aikana. Kaikki viihdeuutisia seuranneet tietävät, että Amber Heard on saanut oikeudenkäynnin aikana runsaasti negatiivista julkisuutta edesottamustensa vuoksi.

Nainen on muun muassa väittänyt Johnny Deppin pahoinpidelleen hänet, vaikka tästä ei ole pitäviä todisteita – päinvastoin – Heard on todistettavasti harjoittanut lähisuhdeväkivaltaa Deppiin. Lisäksi hänen on todistettu valehdelleen viranomaisille ja jopa ulostaneen Johnny Deppin sänkyyn.

NBC:n mukaan Heard ei ole tyytyväinen saamastaan huomiosta, joten hän on erottanut julkisuuskuvastaan vastanneen The Management Groupin mediastrategisti Stephanie Cutterin. Cutter on aiemmin työskennellyt muun muassa Barack Obaman varakampanjapäällikkönä.

Deppin asianajajat vaativat Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia, koska miesnäyttelijän maine on mennyt pilalle Heardin syytösten takia. Heard on nostanut oman 100 miljoonan dollarin vastakanteen, jonka mukaan Depp on tehnyt elämänsä valinnat itse, eikä Heard ole vastuussa Deppin uran tuhoutumisesta. Amber Heard astuu 4. toukokuuta todistajanaitioon.