Sebastian Vettel kohahdutti paidallaan: ”Toimi nyt tai ui myöhemmin”

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalainen autourheilija Sebastian Vettel on Formula 1 -sarjan nelinkertainen maailmanmestari. Parhaillaan ensimmäistä kertaa järjestettävään Miamin Grand Prixiin valmistautuva Vettel on nyt herättänyt kohua paitavalinnallaan.

Sebastian Vettel nähtiin Miamissa valkoisessa t-paidassa, jossa oli kuva snorkkelilla varustetusta Formula 1 -kuljettajan kypärästä veden alla. Paidassa luki Miami 2060 1st Grand Prix under water – Act now or smim alter, eli Miami 2060 ensimmäinen vedenalainen Grand Prix – toimi nyt tai ui myöhemmin.

Miamin Grand Prixin tapahtumapaikkana toimii Yhdysvaltojen Miamin rannikon tuntumassa sijaitseva Miami Gardens. Paita viittasi siihen, että tapahtumapaikka saattaa olla tulevaisuudessa veden alla merenpinnan kohotessa ilmastonmuutoksen seurauksena.

Vettel on ottanut aikaisemminkin kantaa päivän polttaviin aiheisiin. Hän muun muassa käytti taannoin Ukrainan lipun väreillä ja sodanvastaisella viestillä varustettua kypärää ja otti kantaa seksuaalivähemmistöjen puolesta sateenkaarisymbolilla Unkarissa.