Lola Odusoga juhlisti näyttävästi Älä laihduta -päivää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älä laihduta -päivää vietetään vuosittain 6. toukokuuta. Miss Suomi -kilpailun vuonna 1996 voittanut Lola Odusoga juhlisti päivää Instagramissa julkaisemallaan näyttävällä kuvalla ja kehopaineisiin liittyvällä kirjoituksella.

Odusogan mukaan hän on saanut koko uransa aikana paljon painoon liittyviä kommentteja. Niin tutut kuin tuntemattomatkin ovat antaneet hänelle pyytämättömiä laihdutusvinkkejä. Odusogan mukaan ketään ei kiinnostanut hänen hyvinvoitinsa nuorempana ja hoikempana, vaikka hän ei voinut silloin kovin hyvin.

– Nyt puolestaan voin oikein hyvin, mikä on monen vaikea käsittää. Muille on ollut aina valtava ongelma, että en ole S-kokoinen, Odusoga kirjoitti.

Tähti kuvailee olevansa allerginen laihdutuspuheille, ja toteaa monien ajattelemattomien ilmaisujen voivan olla joillekin lähes hengenvaarallisia. Laihduttamisen sijaan hän kehottaa seuraajiaan olemaan mielummin onnellisia.

– Elämäni ei pyöri painon eikä vaatteiden kokolappujen ympärillä. Olen sinut itseni kanssa ja ehkä juuri siksi elämäni onkin hyvää ja vapautunutta, enkä koe tarvetta puuttua muidenkaan elämään ja ulkonäköön, Odusoga toteaa.