Pellet pelottelevat kaupunkilaisia – outoa musiikkia yöaikaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2016 eri puolilla maailmaa levisi todellinen pellepaniikki. Kanssaeläjiä klovneiksi pukeutuneina pelottelevat ihmiset eivät vaikuta kadoneen täysin katukuvasta. Lapsia pelottelevasta pellestä tehtiin havaintoja esimerkiksi Helsingissä viime syksynä.

Nyt pelleiksi pukeutuneen joukon kerrotaan säikyttelevän ihmisiä Iso-Britannian Essexissä sijaitsevassa Laindonissa. Kaupungin kaduilla on liikkunut yöaikaan pakettiauto, jonka kuljettaja ja matkustajat ovat pukeutuneet klovneiksi. Autosta on soitettu karmivaksi kuvailtua sirkusmusiikkia, ja osa kaupungin asukkaista on jopa kertonut joutuneensa pellejen seuraamaksi.

– Minua seurasi pakettiautolla neljä miestä, jotka näyttivät pukeutuneen pellepukuihin. Lähdin juoksemaan ja pääsin lopulta pakoon. Pakettiauton katolla oli valtava kaiutin joka toisti kaameaa musiikkia. Se sai minut pelkäämään yksin yöllä ulkona kävelemistä, kuvaili anonyyminä pysyttelevä 30-vuotias mies Mirror-lehdelle.