Amber Heard sai potkut Aquaman 2 -elokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä julkaistiin taannoin vetoomus, jossa vaadittiin Amber Heardin poistamista tulevasta Aquaman 2 -elokuvasta. Adressi oli seurausta Johnny Deppin kunnianloukkausoikeudenkäynnistä Amber Heardia vastaan. Tiistaina annetussa lausunnossa Amber Heard paljasti, että hänet on irtisanottu Aquaman 2 -sopimuksestaan DC:n kanssa.

Oikeudessa esiin tulleiden tietojen perusteella Amber Heard ei tiedä, onko hän mukana ollenkaan elokuvan lopullisessa versiossa. Suurin osa kohtauksista on leikattu pois. Hän on kertonut taistelleensa roolistaan.

– Minulle annettiin käsikirjoitus ja elokuvan uudet versiot. He poistivat hahmoni, Heard kertoi Cosmic Book Newsin mukaan.

Roolin poistamista vaadittiin, koska Heard myönsi lyöneensä Johnny Deppiä. Vetoomuksessa sanottiin: ”Miehet voivat olla perheväkivallan uhreja, aivan kuten naisetkin. Tämä on tunnustettava ja toimenpiteisiin on ryhdyttävä estämään tunnetun pahoinpitelijän voittokulku viihdeteollisuudessa.” Aquaman and the Lost Kingdom -elokuva ilmestyy 17. maaliskuuta 2023, ohjaajana James Wan ja pääosassa Jason Momoa. Toisin sanoen vielä on aikaa odottaa oikeudenkäynnin lopullista päätöstä ja muokata myös Heardin tähdittämää elokuvaa.