Carmen Electra liittyi kohuttuun palveluun – meneekö aikuisviihteen puolelle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Carmen Electra tunnetaan muun muassa Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehden sivuilta. Erityisesti 1990-luvulla seksisymbolin maineessa ollut tähti on nyt liittynyt OnlyFans-palveluun.

Carmen Electra antoi esimakua uudesta aluevaltauksestaan Instagramissa jakamallaan kuvalla, jossa hän makaa sängyllä vihjailevasti. Myöhemmin julkaisemassaan bikinikuvassa hän kertoi salaisuutensa tulleen julki, ja vihjasi paljastavansa kaiken.

– Minulla on suuri ilmoitus. Vain faneilleni. Oletko fanini?, Electra kirjoitti keskiviikkona.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuinka rohkeaa sisältöä viime vuosina erityisesti realitysarjoissa esiintynyt Electra tulee julkaisemaan tilillään. OnlyFans on sosiaalisen median palvelu, jossa sisällöntuottajat voivat tarjota faneilleen erilaista sisältöä tilausta vastaan. OnlyFans on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa erityisesti siksi, että palvelussa nähdään runsain määrin aikuisviihdettä.