Jättipovi käänsi katseet rantakadulla – kuin jalkapallon kesämekon alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd, joka on tullut viime aikoina tutuksi oikeastaan pelkän povensa ansiosta, mutta viime aikoina hän on halunnut saavuttaa jalansijaa myös selvännäkijänä. Edelleen hänet kuitenkin tunnetaan jättimäisistä kurveistaan.

Tällä kertaa Lancey on kuvattu nautiskelemassa rantakadun tunnelmista. Hänen itsensäkin mukaan kyseessä oli kuin päivä paratiisissa. Hän oli kuitenkin hämmentävä näky myös vastaantulijoille, sillä hänen jättimäiset silikonirintansa näyttivät siltä, että kohujulkkiksella olisi ollut kaksi jalkapalloa mekkonsa alla.

47-vuotias Lacey Wildd on kertonut haluavansa auttaa ihmisiä henkimaailman asioissa. Hän uskoo, että voi tehdä paljon hyvää kykyjensä ansiosta. Glamourmalli on omien sanojensa mukaan omannut yliluonnollisia kykyjä lapsesta asti ja häntä on pidetty jopa noitana. Lacey kertoo Barcroft TV:n haastattelussa, että mallin tytär näkee henkiä ja kyky kulkee suvussa. Naisella on vakituinen asiakaskunta.