Grillauskausi ja raparperit kulkevat usein käsi kädessä. Raparperi sopii erinomaisesti kesäjuomiin ja leivonnaisiin, mutta myös grilli-illan jälkiruoaksi. Esittelemme nyt netissä viraalina kiertävän Valion reseptin raparperigrillinyyteistä.
– Kirpsakka raparperipaistos saa täyteläisyyttä vaniljakreemistä. Raparperipaistos kypsyy grillissä pihapuuhien lomassa tai nuotiopaikan grilliritilällä retkeillessä, Valio vinkkaa.
Reseptiin tarvitsee purkin Valion vaniljakreemiä, raparperia, voita, fariinisokeria, kaurahiutaleita ja ripauksen kanelia. Kreemi pannaan nyyttien alimmaiseksi leivinpaperille, ja vasta sen jälkeen raparperit. Loput ainesosat sekoitetaan kulhossa ja pannaan nyyttien päällimmäiseksi. Katso tarkemmat ohjeet täältä.
Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten raparperi tai laajemmin aihealueesta Lifestyle Ruoka.