Sinkkuelämää-käsikirjoittaja pokasi 42 vuotta nuoremman mallipojan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuelämää-sarjan käsikirjoittanut toimittaja Candace Bushnell on löytänyt nuoren rakkauden elämäänsä. Viime vuoden joulusta asti sinkkuna elänyt Bushnell on 63-vuotias. Hänen uusi rakkautensa on 21 vuotta vanha.

Page Six kertoo, että Bushnell on ottanut nuoren komistuksensa mukaan kaikkialle. Miehen nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta lähipiiristä kantautuvien tietojen mukaan hän työskentelee mallina. Kirjailija tapasi hänet muotiviikon näytöksessä tänä keväänä.

Bushnell oli naimisissa New York Cityn baletin päällikön Charles Askegardin kanssa vuosina 2002–2012. Hän on myös seurustellut lukuisien kuuluisuuksien ja yritysjohtajien kanssa. Hän nousi kuuluisuuteen 90-luvun seksikolumnistaan The New York Observer -lehdessä, ja osa kolumneista julkaistiin Sinkkuelämää-kirjassa, jonka pohjalta myös samaa nimeä kantava televisiosarja on tehty.