Näin pelottavalta näyttää Lordi-yhtyeen uusi kitaristi Kone

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lordi-yhtyeen kokoonpanossa tapahtui taannoin muutoksia. Lordin pitkäaikainen kitaristi Amen poistui yhtyeen riveistä tänä keväänä. Nyt Amenin tilalle on löydetty uusi kitaristi.

Lordin uusi kitaristi tunnetaan nimellä Kone. Yhtyeen laulaja Mr. Lordi paljasti Soundille Koneen olleen eräänlainen villi kortti, jonka ei uskottu ehtivän liittyä yhtyeeseen. Kovan luokan ammattilaiseksi kuvailtu kitaristi kuitenkin liittyi mukaan mielellään.

Yhtyeen uusi kokoonpano tekee ensiesiintymisensä Rock in the City -festivaaleilla Kuopiossa ja Vantaalla 10.-11. kesäkuuta. Koneen nimeensä sopivaa ulkomuotoa esiteltiin myös yhtyeen sosiaalisessa mediassa.

– Tuli nopeasti selväksi, että hän on kovan luokan Terminator-fani. Stormtrooperit ja Somewhere In Timen aikainen Iron Maiden ja Eddie ovat myös lähellä Koneen sydäntä. Lisäsimme tähän keitokseen esimerkiksi Star Trek- ja Bram Stoker’s Dracula -kuvastoa, ja uuden kitaristin visuaalinen puoli alkoi olla selvillä, Mr. Lordi avasi Koneen tyyliä.