Odotatko postipakettia? Et välttämättä saa siitä enää saapumisilmoitusta tekstiviestinä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Posti on tiedottanut tekevänsä muutoksia tapaan, jolla saapuneista postipaketeista ilmoitetaan vastaanottajille. Jatkossa kaikki eivät enää saa ilmoitusta lähetyksestä tekstiviestinä. Postin mukaan tarkoituksena on karsia päällekkäisiä saapumisilmoituksia.

Jatkossa saapumisilmoituksen lähettää OmaPosti-sovellus, jos vastaanottajalla on sellainen käytössä ja sille on annettu lupa lähettää ilmoituksia. OmaPostin käyttäjät eivät siis saa enää erillistä ilmoitusta lähetyksestä tekstiviestinä. Saapumisilmoitus lähetetään lähetyksen ollessa noudettavissa Postin palvelupisteellä tai pakettiautomaatissa.

Saapumisilmoitus lähetetään yhä myös sähköpostitse. Lisäksi kaikki vastaanottajat saavat muistutuksen, jos lähetystä ei ole noudettu kolmen päivän sisällä. Postin mukaan muutoksen syynä on asiakkailta saatu palaute päällekkäisistä ilmoituksista.