Varo nykyajan Auervaaroja – nämä merkit paljastavat Tinder-huijarin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Romanssihuijaukset ovat yleistyneet nettideittisovellusten myötä. Huijarit esittävät rakastavan ja välittävän henkilöstä, kunnes lopulta ryhtyvät lypsäämään rahaa uhriltaan. Usein rakastunut henkilö on sokea huijaukselle.

Hyvä esimerkki on Netflixin dokumentti Simon Levievistä, joka manipuloi naisia ​​saadakseen heiltä yli 10 miljoonaa dollaria. FBI:n mukaan viime vuonna yhteensä 24.000 amerikkalaista menetti romanssihuijareille yhteensä miljardi dollaria. Purewow-lehti haastatteli Catfish-ohjelmasarjasta tuttua Nev Schulmania. Hän luettelee kuusi esimerkkiä, joista voi tunnistaa romanssihuijarin.

1. Jos he sanovat: ”Kyseessä on hätätilanne”, ja he tarvitsevat rahaa kiireellisesti.2. Heidän tarinansa ja taustansa eivät täsmää.3. He alkavat kiristää.4. He houkuttelevat rahanpesuun.5. He varastavat henkilökohtaisia ​​tietojasi.6. Et ole koskaan tavannut tai puhunut heille kasvotusten.

Älä ilmoita epäilyttävää tiliä vain treffisovellukselle, vaan myös lainvalvontaviranomaisille.