Mies ja kenguru nyrkkitappelussa – hämmentävä video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian vaarallisista eläinlajeista puhuttaessa esille nousevat usein hämähäkin, krokotiilit, myrkkykäärmeet, meduusat ja hait. Moni ei välttämättä tule ajatelleeksi myös kenguruiden voivan olla aggressiivisina vaarallisia.

Viraalina levinneellä australialaisvideolla Victoriassa asuva Cliff Des nähdään tappelemassa rajun näköisesti villin kengurun kanssa. Yhteenotto päättyy Desin laittaessa eläimen maihin. Mies kuitenkin joutui pakenemaan eläintä vielä senkin jälkeen, ja kertoo 9News-uutissivustolle välikohtauksen jatkuneen yli kuuden minuutin ajan.

– Kehnostihan siinä kävi. Sain muutamia mustelmia ja arpia. Sain turpaani pahasti, Des kuvaili.

Desin mukaan tilanne sai alkunsa kengurun hyökättyä hänen koirien kimppuun kodin pihalla. Kenguru loikki välikohtauksen jälkeen paikalta vahingoittumattomana. Des ei kuitenkaan tunne kaunaa kenguruita vastaan, vaan toteaa ihmisten muuttaneen niiden maille.