Kiekkokulta teki odottamattoman hittibiisin – oletko jo kuullut tämän?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisartisti Ramses II nousi kertaheitolla koko kansan tietoisuuteen esiinnyttyään Leijonien kultajuhlassa Tampereen Hakametsässä. Artistin hitiksi noussut Villieläin on rikkonut jo ennätyksiä Spotifyssä.

Ramses II:n Villieläin rikkoi Spotifyn Suomen tämän vuoden päiväkohtaisen viikkoennätyksen tiistaina 31. toukokuuta. Kappaletta kuunneltiin päivän aikana yhteensä 185 642 kertaa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Rumba.

Vuoden aikaisemman päiväkohtaisen ennätyksen rikkoi JVG huhtikuussa Amatimies-kappaleellaan. Villieläin on myös rikkonut jo kultalevyyn oikeuttavan kahden miljoonan striimauksen rajan ja noussut Suomen singlelistan ensimmäiselle sijalle.

Ramses II, oikealta nimeltään Rami Shikeben, julkaisi Villieläin-kappaleen omakustanteena jo noin vuosi sitten. Kappale nousi hiljalleen opiskelijoiden ja TikTok-käyttäjien bilehitiksi ja lopulta Suomen MM-jääkiekkojoukkueen suosikiksi. Toukokuussa 2022 Ramses II solmi levytyssopimuksen Kaiku Entertainmentin kanssa.