Kanye West suuttui – Pete Davidson hengaili lapsen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkis Kim Kardashian seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa. Suhde on edennyt vakavaksi ja Davidson nähtiin äskettäin viettämässä aikaansa Kardashianin ja Kanye Westin yhteisten lasten kanssa. Kanye ei ole tyytyväinen.

Yleensä lapset sopeutuvat erotilanteisiin ja uusiin perhekuvioihin aikuisia nopeammin ja helpommin. Jos vanhemmat tekevät erosta vaikeaa ja lasten huoltajuudesta ongelmallista, näkyy se usein myös lasten elämässä pahoinvointina. Olisi kaikkien etu, jos aikuiset tulisivat toimeen ja voisivat kasvattaa lapsia hyvässä yhteishengessä.

Räppäri Kanye West on hermostunut, kun Pete Davidson on kulkenut julkisesti kuusivuotiaan Saintin kanssa. West on ilmaissut entiselle vaimolleen Kim Kardashianille olevansa äärimmäisen loukkaantunut. Pete Davidson on ilmaissut halukkuutensa keskustella Kanye Westin kanssa asialliseen sävyyn kuin mies miehelle, mutta hän ei omien sanojensa mukaan suostu ottamaan enää vastaan yhtään ylimääräistä paskaa räppärin suunnalta.