Linja-auto syttyi tuleen kesken ajon Oulussa – kuljettaja pelasti henkilövahingoilta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Oulussa koettiin pelottava tilanne linja-auton sytyttyä yllättäen palamaan kesken ajon. Palo syttyi nuoria kuljettaneessa linja-autossa Kajaanintiellä tiistina 14. kesäkuuta.

Kuljettaja huomasi onneksi palon syttymisen nopeasti ja ajoi linja-auton Intiön kappelin parkkipaikalle. Hän suoritti alkusammutuksen jauhosammuttimella. Tapauksesta noin kello 11 hälytyksen saanut Oulu-Koillismaan pelastuslaitos viimeisteli sammutuksen.

Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja, sillä kaikki matkustajat pääsivät turvallisesti ulos ajoneuvosta. Linja-auto ei myöskään vaurioitunut pahasti, sillä palo rajoittui konehuoneeseen. Helsingin Sanomien mukaan palon syyksi epäillään teknistä vikaa.