Kim Kardashian rantalomalla mela kädessä – kuvat päätyivät someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian käänsi katseita pukeutumalla vuoden 2022 Meta Galassa alun perin Marilyn Monroen käyttämään ikoniseen mekkoon. Kardashian herätti kohua myös kertomalla, että hän laihdutti useita kiloja vain mahtuakseen iltapukuun. Äskettäin selvisi, että legendaarinen asu on ilmeisesti kärsinyt vaurioita Kardashianin yllä ja osa sen kristalleista on pudonnut pois.

Nyt Kim itse on suunnannut aurinkoiselle rantalomalle, jossa hän poseeraa seuraajiensa iloksi auliisti niin rannalla kuin myös ajakin kyydissä mela kädessään.

Marilyn Monroe käytti kuuluisaa mekkoa laulaessaan presidentti John F. Kennedylle syntymäpäivälaulun New Yorkissa vuonna 1962. Mekko on ollut sittemmin esillä Hollywoodin Ripley’s Believe It Our Not -museossa. Kardashian kertoi Vogue-lehdelle käsittelevänsä mekkoa kunnioituksella ja pitävänsä huolen, ettei se vahingoitu käytössä.