Huippusuosittu korealainen popyhtye BTS jää tauolle – jäsenet soolourille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva k-pop-yhtye BTS jää määrittelemättömän pituiselle tauolle. BTS paljasti asian verkkoon kuvatussa tilaisuudessa, jossa juhlittiin yhtyeen vuosipäivää.

Yhtyeen jäsen Jimin kertoi videolla k-pop-bändin eläneen vaikeita aikoja. Tähden mukaan jäsenet yrittävät etsiä identiteettiään, mikä on ollut pitkä ja raskaskin prosessi. Yhtyeen jäseniltä kuullaan musiikkia kuitenkin tauon aikanakin.

– He eivät ole varsinaisesti tauolla, vaan keskittyvät sooloprojekteihinsa ja pysyvät aktiivisina monilla muilla tavoilla, BTS:n manageriyhtiö Hybe tiedotti myöhemmin BBC:n mukaan.

BTS:n jäsen RM kertoi videolla k-popin ongelmana olevan se, ettei se anna kiireisille tähdille aikaa varttua. Seitsenhenkinen BTS perustettiiin Etelä-Korean Soulissa vuonna 2013. Kokoonpano on sittemmin noussut yhdeksi kuuluisimmista k-pop-yhtyeistä, joka on tehnyt yhteistyötä kotimaansa ulkopuolella muun muassa Coldplayn, Nicki Minajin ja Halseyn kanssa.