Suostuisitko? Yhtiö maksaa 2 000 dollaria 100 torakan vapauttamisesta kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen tuholaistorjuntaan erikoistunut yhtiö on tehnyt erikoisen tarjouksen. The Pest Informers -etsii kodinomistajia, jotka ovat valmiita vastaanottamaan koteihinsa valtavan määrän torakoita.

The Pest Informer lupaa maksaa 5-6 vapaaehtoiselle taloudelle 2 000 dollaria eli noin 1 900 euroa siitä, että se saa vapauttaa kotiin 100 torakkaa. Tarkoituksena on testata kokeellisia tapoja torjua hyönteisiä. NBC-uutissivuston mukaan yhtiö on saanut yli 2 200 hakemusta kiinnostuneilta yhdysvaltalaisilta kodinomistajilta.

Yhtiön mukaan koe kestää noin 30 vuorokautta. Mikäli tuholaistorjujien kokeelliset keinot eivät hävitä torakoita, ottaa yhtiö käyttöön perinteisemmät keinot niiden kitkemiseksi. Testattavien menetelmien kerrotaan olevan turvallisia sekä ihmisille että lemmikkieläimille.