Temppari-kaunotar esitteli vartalonsa – massiiviset tatuoinnit vangitsevat katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten realitysarjojen ystävien suosikiksi vuosien varrella noussut Temptation Island -ohjelma teki taannoin Jasmine Ruoholasta monille tutun televisiokasvon. Ohjelmaan sinkkuna osallistunut näyttävä nuori nainen esittelee nykyisin itseään ja elämäänsä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Nyt Jasmine on esitellyt upeaa vartaloaan sosiaaalisessa mediassa, jossa päärooliin nousevat hänen vartalonsa massiivisen kokoiset tatuoinnit.

Taannoin suosikkiohjelmaan mennessään Jasmine kertoi myyjän töiden ohella kirjoittavansa omaa kirjaa. Fiksuihin miehiin syttyvä Jasmine kertoi janoavansa syvällisiä keskusteluja ja rakastavansa ajatusten herättämistä. Vaikka juttutuokiot piipahtavat syvissäkin vesissä, Jassu osaa myös juhlia. Hän on kiltti hyvässä ja pahassa. Jasmine on ihminen, joka antaa mieluiten kaikkensa, kuin kaikille.