Marika Fingerroos heruttelee paljastavissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen, mutta ainakin kova työ näyttää tuottavan upeita tuloksia.

Parhaillaan Marika nähdään poseeraamassa huippunäyttävässä ja paljastavassa alusasussa sosiaalisen median kuvassaan. Kuuma somejulkkis kauppaa samalla kyseistä alusasubrändiä. Kommenttien liekkien perusteella Marikan someseuraajat ovat syystäkin innoissaan kuvista.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.