Hollywood-näyttelijä koki karmivan herätyksen – murtovaras tuijotti makuuhuoneessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Casey Affleckin tyttöystävänäkin tunnettu Caylee Cowan on joutunut karmivaan tilanteeseen kotonaan. Tuntematon mies oli tunkeutunut hänen makuuhuoneeseensa 24-vuotiaan tähden nukkuessa.

Kun Caylee Cowan heräsi tiistaina 21. kesäkuuta makuuhuoneensa sängystä, huomasi tähti tunkeutujan seisomassa ja tuijottamassa häntä alle metrin päästä. Cowan huusi kauhusta, mikä säikäytti murtautujan pois. Näyttelijä soitti hätänumeroon ja kuvaili poliisille miehen tuntomerkit.

Poliisit löysivät miehen juoksemasta läheiseltä kadulta ja pidättivät hänet. Murtautuja oli ehtinyt varastamaan näyttelijän kodista omaisuutta. Miestä epäillään murtovarkaudesta.

TMZ-sivuston mukaan Casey Affleck ei ollut kotona tapahtumahetkellä. Cowan selvisi rajusta välikohtauksesta säikähdyksellä.