Miesten päiväuni Denise Richards ryhtyi Only Fans -tähdeksi – seurasi tyttärensä esimerkkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otsikoissa kohuttiin äsken, kun näyttelijä Charlie Sheenin ja Denise Richardsin tytär, 18-vuotias Sam ”Sami” Sheen liittyi eroottissävytteisiä kuvia ja videoita myyvään yhteisöpalvelu OnlyFansiin. Nyt Denise Richards on seurannut tyttärensä esimerkkiä.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyvä Denise Richards on perustanut oman OnlyFans-tilin viikko sen jälkeen, kun hänen tyttärensä avasi oman tilinsä. Hän puolusti aiemmin tyttärensä tiliä sillä, että harva julkkis on jättänyt julkaisematta bikinikuvia Instagramissa.

– Miten OnlyFans edes eroaa siitä? Richards kysyi.

Charlie Sheen ei ollut tyytyväinen tyttärensä uudesta aluevaltauksesta. Hän sanoi suoraan, että ei olisi hyväksynyt asiaa, mikäli Sami olisi edelleen asunut hänen luonaan.

– Hän on nyt 18-vuotias ja asuu äitinsä kanssa. Tämä ei tapahtunut minun valvontani alla. En hyväksy asiaa, mutta koska en pysty estämään sitä, kehotin häntä pitämään sisällön tyylikkäänä, luovana ja olemaan turmelematta itsekunniotustaan, 56-vuotias Charlie Sheen kertoi.