Temppari-Jasmine biksukuvassaan uusilla rinnoilla: ”Nyt olo on parempi kuin koskaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten realitysarjojen ystävien suosikiksi vuosien varrella noussut Temptation Island -ohjelma teki taannoin Jasmine Ruoholasta monille tutun televisiokasvon. Ohjelmaan sinkkuna osallistunut näyttävä nuori nainen esittelee nykyisin itseään ja elämäänsä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Viime päivinä Jasmine on paistatellut aurinkolomalla Santorinin saarella, Kreikassa. Siellä massiivisesti tatuoitu kaunotar on julkaissut kuvia sosiaalisessa mediassa. Voidaan vain kuvitella miten hieman iäkkäämpi kansanosa on suhtautunut kuviin, joissa on yltä päältä tatuoitu nuori ihminen. Kuvansa yhteydessä Jasmine kommentoi rintojensa suurennusleikkausta avoimesti ja paljasti kipujen kiristäneen hänen hermojaan. Nyt olo on kuitenkin jo parempi.

– Ilmeisesti lopussa kiitos seisoo, sillä nyt olo on parempi kuin koskaan, niin henkisesti kuin fyysisestikin sekä tietyllä tavalla oma itsetunto nousi paljonkin, kun ennen olo oli vähänku 10-vuotiaalla pojalla. Ei mulla muuta kun että olen erittäin kiitollinen tästä hetkestä, Jasmine kirjoittaa.

Taannoin suosikkiohjelmaan mennessään Jasmine kertoi myyjän töiden ohella kirjoittavansa omaa kirjaa. Fiksuihin miehiin syttyvä Jasmine kertoi janoavansa syvällisiä keskusteluja ja rakastavansa ajatusten herättämistä. Vaikka juttutuokiot piipahtavat syvissäkin vesissä, Jassu osaa myös juhlia. Hän on kiltti hyvässä ja pahassa. Jasmine on ihminen, joka antaa mieluiten kaikkensa, kuin kaikille.