Bam Margera panee asiat kuntoon – palkkasi nyt avioerojuristin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Bam Margera on palkannut asianajajan selvittämään avioeroa ja lapsen huoltajuutta entiseen vaimoonsa Nikki Boydiin liittyen. kanssa. Jackass-tähti on pyytänyt lakimieheltä apua, jotta hän voisi tavata neljävuotiasta poikaansa, Phoenix Wolfia. Hän on myös mennyt takaisin vierotushoitoon paettuaan sieltä ensin kaksi kertaa lyhyen ajan sisällä.

– Nikki Boyd ei ole yrittänyt puhua hänelle suoraan tai vastannut hänen puheluihinsa, vaan puhui tiimilleen heidän poikansa Phoenix Wolfin elatusmaksuista ja huoltajuudesta, TMZ uutisoi.

Äiti ja poika asuu nyt Kaliforniassa, kun taas 42-vuotias Margera on jäänyt Floridan kuntoutuskeskukseen. Hän on joutunut kuntoutukseen oikeuden määräämänä. Margera ja Boyd ovat olleet naimisissa vuodesta 2013.