Rallin maailmanmestari Carlos Sainz kiidätettiin sairaalaan – raju onnettomuus Sardiniassa

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen Carlos Sainz on rallin kaksinkertainen maailmanmestari. Nyt autourheilun 60-vuotias elävä legenda on joutunut vaaralliseen ja sairaalahoitoon johtaneeseen onnettomuuteen.

Carlos Sainz osallistui keskiviikkona Extreme E -sarjan osakilpailuun Sardiniassa. Jo kisan alkupuolella Sainzin ja Johan Kristofferssonin autot törmäsivät. Omin avuin ajoneuvosta ulos päässyt mutta kärsineen näköinen Sainz kiidätettiin sairaalaan.

Rallikuski voi jo onnettomuuden jäljiltä paremmin. Hän jakoi Twitterissä tapausta koskevan julkaisun, jossa hän arvostelee kilpailun järjestäjiä.

– Onnekseni lääkärin terveystarkastuksessa kaikki oli kunnossa ja olen juuri kotiutunt sairaalasta, vaikka tunnen edelleen voimakasta kipua. Olen kuitenkin erittäin pettynyt siihen mitä radalla tapahtui ja vielä enemmän siihen, että tämän ison onnettomuuden aiheuttaja sai vain 30 sekunnin rangaistuksen, Sainz kirjoitti.