Kaunotar käytti 500 000 euroa näyttääkseen Kim Kardashianilta – haluaa nyt oman ulkonäkönsä takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen malli Jennifer Pamplona käytti 600.000 dollaria kauneusleikkauksiin muuttaakseen itsensä Kim Kardashianin kaksoisolennoksi. Nyt hän on maksanut 120.000 dollaria palatakseen takaisin alkuperäiseen ulkonäköönsä. Jennifer Pamplona kävi läpi yli 40 kosmeettista toimenpidettä 12 vuoden aikana. Nyt hän on 29-vuotiaana ymmärtänyt, että hänen onnensa ei riipu ulkonäöstä, vaan hänen on viihdyttävä ja menestyttävä omana itsenään.

– Ihmiset kutsuivat minua Kardashianiksi, ja se alkoi ärsyttää. Olen tehnyt töitä ja opiskellut. Olen liikenainen ja saavuttanut asioita omalla osaamisellani, mutta ihmiset pitävät minua ainoastaan Kardashianin kaksoisolentona, brasilialainen nainen kertoi Catersille.

Brasilialainen Jennifer Pamplona on ollut kivuliaassa leikkauksessa, jossa on pyritty perumaan aiempien leikkausten tuloksia. Hän toivoo, että häneelle tehdyt operaatiot auttavat häntä näyttämään jälleen enemmän alkuperäiseltä itsestään. Pamplona oli ensimmäisen kerran veitsen alla vuonna 2010 ollessaan 17-vuotias. Tuolloin Kardashianista oli juuri tulossa yleinen nimi. Ensimmäisen leikkauksensa jälkeen Pamplona tuli nopeasti riippuvaiseksi plastiikkakirurgiasta.