Hämmentävä tilanne Budapestissä – poliisi otti kengurun kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten useimmat tietävät, ei kenguruita elä Euroopassa luonnonvaraisena. Siksi ihmisten leuat loksahtivatkin auki taannoin Unkarissa kengurun loikittua vapaana maan pääkaupunki Budapestin kaduilla.

Poliisi sai sunnuntain aamuyöstä hälytyksen kengurusta, joka oli nähty Budapestin Csepelin alueella. Poliisi lähti etsimään irrallaan ollutta eläintä, mutta sen kiinni ottaminen osoittautui haastavaksi. Takaa-ajolle tuli Hungary Today -lehden mukaan matkaa yli viisi kilometriä.

Poliisi onnistui lopulta saamaan kengurun kiinni. Paikallinen poliisilaitos jakoi sosiaalisessa mediassa videon ja kuvia epätavallisesta kiinniottotilanteesta. Viranomaiset eivät kyenneet kertomaan, oliko kyseessä eläintarhasta karannut eläin vai jonkun lemmikki.