Saksalainen kissa piilotteli lentoasemalla kolme viikkoa – saatiin lopulta kiinni

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat ovat tunnetusti erittäin hyviä piilottelemaan sille päälle sattuessaan. Tämä saatiin huomata kuluneina viikkoina Yhdysvaltojen Bostonissa kissan karattua kantohäkistään. Se onnistui pakoilemaan henkilökuntaa kolmen viikon ajan.

Rowdy saapui Yhdysvaltoihin 24. kesäkuuta Lufthansa-yhtiön koneessa saksalaisen Patty Sahlin mukana. Sahlin noutaessa kissaa matkatavaroiden luovutuksesta hänelle selvisi, että lemmikki oli kadonnut. Kissa sujahti häkistä ulos nähtyään lintuja ruumassa.

Kissaa yritettiin The Guardian -lehden mukaan houkutella piilostaan niin ruoan, veden kuin omistajan vaatteidenkin avulla. Sahli oli jo menettää toivonsa, kun lentoasemalta otettiin häneen yhteyttä. Kissa oli saatu vihdoin kiinni E-terminaalissa.

– Rowdy näyttää hyvinvoivalta ja on onnellinen ihmisten seurassa. Uskon sen olevan onnellinen päästessään myös takaisin meidän luoksemme, Sahli kirjoitti Facebookissa.