Heidi Klum yläosattomissa parvekkeella: ”Hitto kun on kuuma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

Takavuosien supermalli ja miesten päiväuni on nyt kärsinyt kuumasta kesäkelistä ja yrittänyt viilentää itseään riisumalla biksujen yläosan yltään. Vaikea sanoa auttoiko se, mutta ainakin Heidin sosiaalisen median seuraajien mieleen se vaikuttaa olleen kovasti.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.