Justin Bieberin Suomen keikka toteutuu terveysongelmista huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin elokuulle suunniteltu Suomen esiintyminen joutui taannoin vaakalaudalle. Laulaja joutui perumaan konserttejaan kärsittyään toisen puolen hänen kasvoistaan halvauttaneesta Ramsay Huntin oireyhtymästä.

Nyt Justin Bieberin fanit voivat kuitenkin vihdoin huokaista helpotuksesta. Tähti on tiedottanut hänen maailmankiertueensa jatkuvan. Näin ollen myös Helsingin Kaisaniemessä 9. elokuuta järjestettävä konsertti toteutuu suunnitelmien mukaisesti.

– Olemme iloisia, että Justin Bieber on toipunut hyvin ja saamme jälleen toivottaa hänet tervetulleeksi Suomeen. Valmistelut ovat olleet käynnissä täydessä vauhdissa ja hienoa, että esiintyminen varmistui, All Things Liven markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kertoo tiedotteessa.

Justin Bieberin lisäksi Kaisaniemen lavalle nousevat Miley Cyrusin pikkusiskona tunnettu Noah Cyrus, brittiläinen laulaja-lauluntekijä Mimi Webb sekä suomalaisvahvistukset Mikael Gabriel ja Sebastian Noto.